iptv app

Streaming apps


Zoekt u de beste en meest voorkomende Android programma’s lees dan verder op de ze pagina voor meer informatie.
Heeft u vragen over de apps di u nodig heeft stuur ons dan gerust een mail voor meer informatie of prijzen.
Hieronder vindt u de meest gangbare apps voor het online tv kijken met de apps zoals Ziggo Go, NLziet. Ook is het mogelijk om de app van CanalDigitaal op de Android kastjes te installeren dit is allemaal mogelijk via de play store let hierbij wel goed op of vraag ons op welke producten deze aanwezig zijn.


Ziggo Go tv app:


Met de streaming app van Ziggo Go Kijkt u het zelfde als thuis.
Alle klanten met interactieve TV krijgen Ziggo GO. Standaard, zonder extra kosten. Het enige dat je nodig hebt is een Mijn Ziggo account en internet. Je kijkt de programma’s die in je abonnement zitten onderweg, op je tweede scherm. Dat is het plezier van Ziggo GO.
De meeste Android kastjes me 4K ondersteunen kunnen de Ziggo go app aan.
Let op: Niet voor klanten met een Ziggo Internet Only abonnement.

Ziggo_Go.apk
DOWNLOAD HIER

Ziggo Go app

NLziet

NLziet tv app:

Met de streaming app NLziet heeft u alles wat u nodig heeft in één app.
NLZIET is een online platform voor live weergave en het on demand terug- of vooruitkijken van uitzendingen van Talpa TV, RTL Nederland en de Nederlandse Publieke Omroep en, sinds 2019, Regionale Publieke Omroepen. NLZiet is één van de goedkopere oplossingen om tv te kijken. Voor maar een euro of € 8,- in de maand sluit u al 2 tv’s aan in uw woning.
NLZiet.apk
DOWNLOAD HIER


Welke iptv app is het beste.

Het is voor veel mensen niet duidelijk welke iptv app nu de het beste is. Eigenlijk maakt het helemaal niks uit welke u nu kiest, alle apps hebben de zelfde protocol ze hebben alleen allemaal een eigen uiterlijk. Hier naast ziet u een aan tal meest gebruikte apps. Mytv2 word gebruikt door Amiko. Mytv online2 word gebruikt door Formuler en PremiumTV2 staat op de iptv ontvangers van Xsarius. In het meeste geval is LINUX het beste en het stabielste besturingssysteem. Nu moeten we wel zeggen dat Amiko met zijn eigen chipset en de A9 type behoorlijk stabiel is. Xsarius heeft zijn eigen sausje over het iptv protocol gegooid deze is ook erg stabiel neem bijvoorbeeld de Sniper 4K mooi en simpel uiterlijk maar ook heel erg stabiel.

iptv app

AptroideTV

AptroideTV:


Apps installeren zonder de Google Play Store.
Dit is de allerbeste app wat ons betreft. 
Aptoide is het verguisde broertje van de Google Play Store. Maar wat ons betreft hoort hij geheel terecht op de eerste plaats van deze lijst. Je kunt de app helaas niet downloaden en installeren vanuit de Google Play Store, maar als je het eenmaal hebt geïnstalleerd – dan was het zeker de moeite waard. Je kunt bijna elke bestaande applicatie downloaden vanuit Aptoide, ook applicaties die bijvoorbeeld alleen te downloaden zijn in Noord-Amerika, Azië of andere delen op de wereld.

Aptroide.apk
DOWNLOAD HIER


Kodi:

Zoek u een open source streaming app probeer dan de Kodi app.
KODI is wat ons betreft ook echt een must. Met KODI kun je allerlei add-ons installeren, het is een open source platform en het geeft je oneindig veel opties.

Kodi.apk
DOWNLOAD HIER

Kodi

LET OP! Het gratis vrij schakelen van betaalde tv zenders is niet legaal wij kunnen u hier dan ook niet bij helpen.
Meer informatie is te vinden op internet voor IPTV heeft u een m3u link nodig.