Nieuws


Hieronder gaan we het hebben over de nieuwe Xsarius Pure 2+

Xsarius Pure 2+ iptv kastje
De Xsarius Pure 2+ is een krachtige en veelzijdige ontvanger voor digitale televisie. Deze ontvanger is speciaal ontworpen voor gebruikers die op zoek zijn naar een geavanceerde oplossing voor hun tv-ontvangstbehoeften. Met de Xsarius Pure 2+ kun je genieten van haarscherp beeld en geluid, een groot aantal functies en een gebruiksvriendelijke interface.

Een van de belangrijkste voordelen van de Xsarius Pure 2+ is de ingebouwde IPTV app, waarmee je internet televisie kunt ontvangen in de hoogst mogelijke resolutie. Deze ontvanger ondersteunt ook de nieuwste codecs en resoluties, zoals H.265/HEVC, 4K Ultra HD en HDR. Dit zorgt voor een nog betere kijkervaring en geeft je toegang tot een groot aantal tv-zenders en programma’s.

Een ander kenmerk van de Xsarius Pure 2+ is de snelle en krachtige processor. Dit zorgt ervoor dat de ontvanger snel reageert op alle opdrachten en functies, zonder haperingen of vertragingen. De ontvanger beschikt ook over een USB aansluiting waar je simpel een USB-Stick voor opslagruimte in kan doen zodat je favoriete programma’s en films kunt opnemen en later kunt terugkijken.

De Xsarius Pure 2+ is ook voorzien van een gebruiksvriendelijke interface, waarmee je snel en eenvoudig alle functies kunt bedienen. De ontvanger beschikt over een overzichtelijke programmagids, waarmee je snel en gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt. Daarnaast kun je met de ontvanger gebruik maken van apps als Netflix, YouTube en Amazon Prime Video, waardoor je nog meer entertainmentopties hebt.

Als je op zoek bent naar een krachtige en veelzijdige ontvanger voor digitale televisie, dan is de Xsarius Pure 2+ een uitstekende keuze. Met zijn geavanceerde functies, snelle processor en gebruiksvriendelijke interface is deze ontvanger geschikt voor zowel de ervaren gebruiker als de beginner.

Op het www.kodi-forum.nl staat een leuke aanbieding.

LET OP!!
Ben je een Kodi-Forum lid dan mag je de kortingscode gebruiken.

Gebruik onderstaande code voor 20 euro korting op dit product.
Voeg deze code toe in uw winkelmandje.

#Kodiform-€20
Xsarius met korting